واکسن های انسولین خارجی و ایرانی با هم تفاوت دارند ؟ + فیلم

۰۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۰ کد : ۴۶۲۲۱ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک : به دلیل تولید و واردات کم انسولین که به کمبود آن منجر شده، مجبور به سهمیه بندی و توزیع کمتر آن برای بهره مندی اکثر مردم هستیم .
واکسن های انسولین خارجی و ایرانی با هم تفاوت دارند ؟ + فیلم

دکتر علی یادگاری : از مردم می خواهیم با صبر و شکیبایی ما را کمک کنند تا از این چالش نیز عبور کنیم .

دکتر یادگاری : انسولین ایرانی با کیفیت خوبی در حال تولید است و در آینده به بازار تزریق خواهد شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک : علاوه بر انسولین ایرانی،انسولین  " رایزودک "  نیز واردچرخه شده و مورد قبول بیمه های سلامت و نیروهای مسلح است و در آینده نیز زیر چتر حمایتی بیمه تامین اجتماعی قرار خواهد گرفت تا با ورود آن، وابستگی مردم به انسولین نوومیکس کمتر و کمتر شود .

ما را در فضای مجازی هم دنبال کنید .

----------------------------------------------------

لینک دانلود فایل

کلیدواژه‌ها: انسولین نوومیکس کمبود انسولین انسولین ایرانی دکتر یادگاری،معاون غذا و دارو اراک