هنگام خرید محصولات غذایی چراغ راهنما را جدی بگیرید
فریده گلستانی با بیان این موضوع که در نشانگرهای رنگی تغذیه ای به پنج فاکتور مهم در سلامتی از جمله انرژی،قند چربی،نمک،اسیدهای چرب ترانس اشاره شده است،افزود: نشانگرهای رنگی مانند چراغ راهنما هدایت کننده انتخاب صحیح محصولات غذایی هستند.
وی ادامه داد: رنگ سبز به معنی مقادیر کم (مطلوب برای مصرف)،نارنجی به معنی مقادیر متوسط (احتیاط در مصرف) درماده غذایی است و سبزها مناسب ترین انتخاب هستند.
گلستانی خاطر نشان کرد :قرمز به معنی مقادیر زیاد فاکتورهادر ماده غذایی می باشد که در انتخاب این محصول باید دقت کرد و با توجه به فعالیت بدنی و شرایط جسمانی،چه زمانی و چه مقدار مصرف شوند.
وی در پایان افزود: باید توجه کنیم الویت انتخاب با محصولاتی باشد که تعداد شاخص های سبز رنگ بیشتری و قرمز کمتری داشته باشند و در مرحله بعد بین شاخص های هم رنگ ،محصولی که مقدار شاخص در آن کم است ،انتخاب سالم تری است.
ما را در فضای مجازی هم دنبال کنید .
----------------------------------------------------
https://eitaa.com/ghazadaroarak
نظر شما :