تقویم آموزشی سازمان وینفو
آزمون های کنترل کیفی گندم ، آرد و فرآورده های آردی / آزمون های رئولوژی و بررسی روش های ارزیابی کیفیت خمیر ،اثرات آن بر فراورده های آردی و نیز پیاده سازی HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی و همچنین روش های انجام آزمون های شیمیایی فرآورده های پروتئینی و روش انجام آزمون های شیمیایی فرآورده های پروتئینی ( ویژه همبرگر و کباب لقمه و فلافل و ناگت) در آبان ماه برگزار می شود.
تمامی دوره ها دارای گواهی معتبر کشوری با امتیاز بازآموزی غذا و دارو است .
برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با سایت www.winfogroup.ir مراجعه کنید .
ما را در فضای مجازی هم دنبال کنید .
------------------------------------------------------
https://eitaa.com/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
نظر شما :