آشنایی دانشجویان بهداشت عمومی با مبانی و اصول این رشته و دستورالعمل های بهداشتی در واحدهای تولیدی

۲۲ آبان ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۴ کد : ۴۷۶۷۸ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۷۴
آشنایی دانشجویان بهداشت عمومی با مبانی و اصول این رشته و دستورالعمل های بهداشتی در واحدهای تولیدی

 در جلسه ای و طبق روال همکاری معاونت غذا و دارو و دانشکده بهداشت مبنی بر آموزش دانشجویان رشته ی کارشناسی پیوسته بهداشت عمومی ،موارد و مباحث مورد نیاز درباره افزایش اطلاعات و آگاهی دانشجویان در خصوص واحد تقلبات مواد غذایی توسط کارشناسان اداره غذا مطرح و ارائه شد .

 

 

ما را در فضای مجازی هم دنبال کنید .

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
https://eitaa.com/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️


نظر شما :