آشنایی دانشجویان بهداشت عمومی با مبانی و اصول این رشته و دستورالعمل های بهداشتی در واحدهای تولیدی
در جلسه ای و طبق روال همکاری معاونت غذا و دارو و دانشکده بهداشت مبنی بر آموزش دانشجویان رشته ی کارشناسی پیوسته بهداشت عمومی ،موارد و مباحث مورد نیاز درباره افزایش اطلاعات و آگاهی دانشجویان در خصوص واحد تقلبات مواد غذایی توسط کارشناسان اداره غذا مطرح و ارائه شد .
ما را در فضای مجازی هم دنبال کنید .
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
https://eitaa.com/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
نظر شما :