توضیحات سازمان غذا و دارو درباره عرضه غذاهای غیر فرآوری‌شده حرام‌گوشت در برخی رستوران‌ها و فروشگاه‌های برخط

۲۲ آبان ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۱ کد : ۴۷۶۸۰ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۵۷
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، با اشاره به احتمال عرضه غذاهای حرام‌گوشت در برخی رستوران‌ها و فروشگاه‌های برخط تأکید کرد که نظارت بر حلیت این محصولات در حیطه مسئولیت نهادهای دیگر است و از مصرف‌کنندگان خواست تنها محصولات فرآوری‌شده دارای نشان سیب سلامت را خریداری کنند.
توضیحات سازمان غذا و دارو درباره عرضه غذاهای غیر فرآوری‌شده حرام‌گوشت در برخی رستوران‌ها و فروشگاه‌های برخط

به گزارش ایفدانا  دکتر رستگار حسین رستگار  توضیح داد که نظارت بر حلیت و نوع گوشت‌های غیر فرآوری‌شده مستقیماً به سازمان غذا و دارو مربوط نمی‌شود. وی تأکید کرد که مسئولیت نظارت بر عرضه و رعایت معیارهای حلال در مواد غذایی غیر فرآوری‌شده، به‌ویژه محصولات حیوانی، بر عهده نهادهایی نظیر سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستوران‌داران است.

وی همچنین در خصوص فرآورده‌های حلال گفت: "سازمان غذا و دارو از طریق نشان «سیب سلامت» تلاش می‌کند که کیفیت و ایمنی محصولات غذایی فرآوری‌شده‌ای که دارای این نشان‌ها هستند، تضمین شود. این نشان‌ها بیانگر تعهد سازمان به ارائه محصولاتی هستند که از نظر ایمنی، سلامت و حلیت مورد تأیید قرار گرفته‌اند." وی افزود که مصرف‌کنندگان با توجه به این نشان‌ها می‌توانند با اطمینان خاطر محصولات حلال را انتخاب و مصرف کنند.

در پایان دکتر رستگار تأکید کرد: "فرآورده‌های گوشتی غیر بهداشتی و حرام نمی‌توانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند. انتظار می‌رود ارگان‌های مسئول به وظایف خود و اعتبار سازمانی‌شان توجه بیشتری داشته باشند و با متخلفان به‌طور جدی برخورد کنند."

 

ما را در فضای مجازی هم دنبال کنید .

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
https://eitaa.com/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: عرضه غذاهای غیر فرآوری‌شده حرام‌گوشت در برخی رستوران‌ها و فروشگاه‌های برخط عرضه غذاهای حرام‌گوشت در برخی رستوران‌ها سازمان غذا و دارو از طریق نشان «سیب سلامت»


نظر شما :