راهنمای تشخیص پنیر سالم و باکیفیت از نظر سازمان غذا و دارو

۱۷ آذر ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۳ کد : ۴۸۳۱۴ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۶
سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی در گفتگو با ایفدانا از نکات کلیدی برای تشخیص پنیر سالم و باکیفیت و همچنین اقدامات این سازمان برای نظارت بر سلامت این محصول خبر داد
راهنمای تشخیص پنیر سالم و باکیفیت از نظر سازمان غذا و دارو

مهندس حشمت اله رضوی موسوی در گفتگو با ایفدانا با اشاره به اهمیت مصرف پنیر سالم در رژیم غذایی، معیارهای شناسایی یک پنیر باکیفیت را تشریح کرد.     
                                             
به گفته وی، مصرف‌کنندگان هنگام خرید پنیر باید به نکاتی چون نشان سیب سلامت و تاریخ انقضا توجه ویژه داشته باشند؛ زیرا این اطلاعات، اطمینان می‌دهد که محصول تحت نظارت بهداشتی تولید شده است.                                                    

وی تاکید کرد که پنیر باکیفیت باید دارای بافت یکنواخت، رنگ طبیعی، و بوی مطبوع باشد و از مواد اولیه طبیعی تهیه شده باشد. همچنین، میزان چربی و نمک متعادل در پنیر از دیگر نشانه‌های کیفیت بالای این محصول است.

کارشناس سازمان غذا و دارو  افزود: "سازمان غذا و دارو برای حفظ سلامت عمومی، معیارهای سخت‌گیرانه‌ای برای محتوای میکروبی و فرآیند تولید پنیر دارد." وی همچنین به اهمیت نظارت بر نوع پنیر و شرایط بسته‌بندی و نگهداری آن اشاره کرد و گفت پنیر باید در بسته‌بندی‌های مناسب و به دور از رطوبت و نور مستقیم نگهداری شود.

 

 

ما را در فضای مجازی هم دنبال کنید .

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
https://eitaa.com/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: مصرف پنیر سالم در رژیم غذایی نشان سیب سلامت و تاریخ انقضا


( ۱ )

نظر شما :