آزمون های دوره ای از غذاهای کترینگهای صنعتی
مهندس محمد رضا نصیری در گفتوگو با ایفدانا اظهار داشت کیترینگ های صنعتی که وظیفه تأمین وعدههای غذایی در مقیاسهای بزرگ را بر عهده دارند، یکی از مهمترین بخشهای زنجیره تأمین غذا در کشور به شمار میآیند. این کیترینگ ها با دامنه کاربرد هواپیمایی، ریلی و آشپزخانه های صنعتی به دلیل تامین غذای آحاد جامعه در شرایط مختلف یاید بر اساس ضوابط فنی و بهداشتی کیترینگ های غذایی توجه ویژهای داشته باشند.
وی افزود: بر اساس ضوابط فنی و بهداشتی کیترینگ های غذایی در تمامی مراحل تولید، از تأمین مواد اولیه تا طبخ، بستهبندی و توزیع غذا، باید براساس ضوابط بهداشتی و الزامات ایمنی عمل کنند. او تأکید کرد که کوتاهی در این زمینه میتواند سلامت عمومی را تهدید کرده و موجب شیوع بیماریهای ناشی از غذا شود مهندس نصیری با اشاره به اهمیت حفظ ایمنی غذا در کترینگهای هوایی افزود در پروازها، تأمین غذای باکیفیت و ایمن بهویژه به دلیل تغییرات ارتفاع و دما بسیار حیاتی است. استفاده از مواد اولیه مناسب، نگهداری اصولی مطابق با زنجیره ی دمایی مناسب و بسته بندی متناسب با نوع فرآورده غذایی و آشامیدنی از جمله نکاتی است که این مراکز باید رعایت کنند تا سلامت مسافران تضمین شود.
سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کیترینگ های فرآورده های غذایی و آشامیدنی در ادامه به نقش کترینگهای ریلی و زمینی در سفرهای طولانی پرداخت و گفت این کترینگها باید با بهرهگیری از تجهیزات بهروز، شیوههای بهینه نگهداری و بستهبندی مناسب، کیفیت غذا را حفظ کنند. همچنین، بهداشت محیط و مدیریت پسماند در این مراکز از اهمیت بالایی برخوردار است.
ما را در فضای مجازی هم دنبال کنید
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
https://eitaa.com/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
او با ارائه نمونههایی، غذاهای سالم و ناسالم کترینگی را برای آگاهی عموم مردم معرفی کرد. غذاهای سالم شامل مواردی مانند برنج و گوشت کاملاً پخته، غذاهای تازه با طعم و بوی طبیعی و بستهبندیهایی تمیز و ایمن هستند. از سوی دیگر، غذاهایی با بوی نامطبوع، بستهبندیهای آسیبدیده یا آلودگیهای ظاهری، و مواد غذایی که در شرایط نامناسب نگهداری شدهاند، در دسته غذاهای نامناسب قرار میگیرند.
مهندس نصیری در پایان تأکید کرد انتخاب کیترینگ های مورد تایید سازمان غذا و دارودر کنار نظارت معاونت های غذا و دارو سراسر کشورمیتواند نقشی اساسی در ارتقای سلامت عمومی و کاهش مخاطرات تغذیهای ایفا کند.
با توجه لزوم کنترل مستمر این امر با انجام آزمون های دوره ایی از غذاهای تهیه شده در کیترینگ های صنعتی توسط معاونت های غذا و دارو انجام آزمایش های تخصصی جهت صحت تامین غذای سالم صورت می پذیرد.
نظر شما :