تاخیر در خدمات آنلاین بیمه تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی اراک به زودی برطرف می شود
وهب حبیب پور در خصوص عدم ارائه خدمات آنلاین بیمه به برخی از کارکنان، توضیح داد: با اتمام فرآیند ثبتنام، اطلاعات پرسنلی به شرکت بیمه ارسال شده است؛ اما به دلیل مغایرت اطلاعات برخی همکاران با دادههای سازمان ثبتاحوال، روند آنلاین شدن بیمه برای این افراد با تأخیر مواجه شده است.
وی با اشاره به ثبت نام حدود ۵ هزار و ۶۰۰ نفر از کارکنان تحت پوشش مجموعه سلامت استان، گفت: در طرح طلایی تعداد ۴ هزار و ۷۹۶ نفر تاکنون آنلاین شده و ۹۵ نفر مغایرت دارند و در طرح نقره ای تاکنون ۳۸۹ نفر آنلاین شده و حدود ۳۰۰ نفر مغایرت دارند که این مغایرت ها شامل اطلاعات هویتی اشتباه، ناهمخوانی مشخصات فردی وارد شده با اطلاعات ثبت احوال اعم از نام فرزند و ... و همچنین ثبت نام افراد غیر مشمول و یا اشتباه در اعلام شماره شبا افراد می باشد که کارشناسان در حال تماس با همکاران جهت رفع این مغایرتها هستند و انتظار میرود بزودی تمامی پرسنل از خدمات آنلاین بهرهمند شوند.
وی افزود: برای همکارانی که در این مدت نیازمند خدمات درمانی بستری بودهاند، هماهنگی لازم با شرکت بیمه ایران جهت صدور معرفینامه صورت گرفته و تلاش شده است تا هیچگونه اختلالی در ارائه خدمات درمانی ایجاد نشود.
وی ابراز داشت: همکاران می توانند با مراجعه به سایت بیمه ایران، از مراکز طرف قرارداد آنلاین با دانشگاه اطلاعات کسب کرده و با مراجعه به مراکز مذکور، از خدمات آنلاین سلامت بهره مند شوند.
مدیر امور پشتیبانی و رفاهی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی اراک بعنوان یکی از بزرگترین دستگاههای اجرایی استان، افزایش پنجبرابری در پرداخت کمکهزینه رفاهی را برای پرسنل خود اعمال کرده است که در سال گذشته تنها ۵۰ هزار تومان بعنوان کمک هزینه پرداخت میشد، اما این مبلغ در سال جاری به ۲۵۰ هزار تومان برای طرح طلایی و ۲۰۰ هزار تومان برای طرح نقرهای افزایش یافته است که بار مالی ناشی از این اقدام حدود ۱.۵ میلیارد تومان در ماه و ۲۰ میلیارد تومان در سال تخمین زده میشود.
وی، از اجرای برنامه تجمیع امور بیمهای برای اولین بار در دانشگاه خبر داد و با تشریح جزئیات این طرح، به افزایش چشمگیر تعهدات بیمهای در سال جاری اشاره کرد که براساس جدول تعهدات سال جاری، رشد قابلتوجهی در حوزههای مختلف خدمات بیمهای نسبت به سال گذشته مشاهده می شود:
- جراحی عمومی: تعهدات از ۴۰ میلیون تومان در سال گذشته به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.
- جراحی تخصصی: از ۹۰ میلیون تومان به ۱۲۰ میلیون تومان رسیده است.
- زایمان و سزارین: تعهدات از ۸ میلیون تومان به ۲۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.
- ناباروری: از ۲ میلیون تومان به ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است.
- رفع عیوب انکساری چشم: از ۴ میلیون تومان به ۳۰ میلیون تومان افزایش نشان میدهد.
- ویزیت و دارو: از ۳ میلیون به ۴ میلیون تومان و تعهدات مربوط به عینک از یک میلیون به ۲ میلیون تومان ارتقا یافته است که این اقدام، گامی مهم در راستای ارتقای رفاه و حمایت از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی اراک محسوب میشود.
وی در پایان تاکید کرد: بزودی و براساس رایزنی های انجام شده و برگزاری جلسات متعدد با مدیریت بیمه سرمد و مدیران معاونت توسعه، مطالبات همکاران از بیمه سرمد، پرداخت خواهد شد.
نظر شما :