دو رشته "بهداشت مواد غذایی" و " کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی" به چارت مسئولین فنی واحدهای تولیدکننده افزوده شد .

۱۸ دی ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۸ کد : ۴۸۸۴۶ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۲۹
به استناد رای کمیته فنی ،چارت مسئولین فنی واحدهای تولیدکننده/ واردکننده/ انبارش/و نگهداری و توزیع حوزه امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی بازنگری و گروه "میوه ها / سبزیجات / آجیل / تنقلات – آماده / فرآوری شده" و دو رشته "بهداشت مواد غذایی" و " کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی" به آن اضافه شده است،که با کد مدرک ۴-۰۰۱-FW۹-Tجایگزین چارت قبلی می شود.
دو رشته "بهداشت مواد غذایی" و " کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی" به چارت مسئولین فنی واحدهای تولیدکننده افزوده شد .

 بدیهی است این چارت در پیوست های ارسالی
"دستورالعمل اجرایی بررسی، صدور، تمدید و اصلاح پروانه صلاحیت مسئول فنی "، (موضوع بخشنامه شماره ۴۷۷۸۳/۶۷۵ مورخ
۱۵/۰۵/۱۴۰۳ نیز باید مدنظر قرار می گیرد .

کلیدواژه‌ها: چارت "دستورالعمل اجرایی صدور، تمدید اصلاح پروانه بهداشت مواد غذایی کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو اراک


( ۱ )

نظر شما :