۷۰ تا ۸۰ قلم دارویی کمیاب چالش کشوری است
دکتر علی یادگاری ؛ وضعیت دارو در استان مرکزی نسبتاً در شرایط خوبی قرار دارد و تعامل و همکاری با شرکتهای توزیع باعث شده مشکل و چالش خاصی در این زمینه به وجود نیاید و مراکز درمانی و داروخانهها توانستهاند دارو و ملزومات مورد نیاز خود را به صورت مستمر به بیماران و نیازمندان ارائه دهند.
او افزود : علی یادگاری با اشاره به کمبود دارو همچنین تأمین داروهای کمیاب در استان مرکزی افزود: این استان هم مانند سایر استانها، همواره با برخی اقلام چالش داشته و این مشکل کشوری است که گریبانگیر استانها از جمله استان مرکزی نیز میشود، حدود ۷۰ الی ۸۰ قلم دارو در کشور کمیاب است که طبیعتاً این مشکل در استانها نیز، وجود دارد.
وی اضافه کرد: بیماران میتوانند با واحد داروهای کمیاب معاونت غذا و دارو و یا ارتباط با سامانه ۱۹۰ این معاونت، این مشکل را مطرح و همکاران ما این مهم را پیگیری و راهنمایی میکنند.
دکتر یادگاری بیان کرد: در خصوص قیمت دارو نیز باید گفت افزایش قیمت این حوزه به دلیل تغییرات ارز نیمایی است که جزو سیاستهای دولت محسوب میشود و با توجه به اینکه دارو و ملزومات وابسته به این حوزه، رابطه مستقیم با قیمت ارز دارند، بالطبع دچار تغییرات و نوسان قیمتی خواهند شد اما مسئولان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نهایت تلاش خود را میکنند تا با اجرای طرح دارویار، این افزایش قیمت را از طریق بیمهها پوشش دهند و به صورت مستقیم به مردم فشاری وارد نشود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص بیمههای تکمیلی نیز گفت: تمام بیمهها قوانین و روابط خاص خود را با ادارات دارند و مابه التفاوت قیمت بیماران تحت پوشش خود را طبق شرایط بیمهها پرداخت میکنند.
یادگاری بیان کرد: با بهره گیری از برنامه تیتک میتوان به وجود دارو در داروخانهها به ویژه داروهای کمیاب دسترسی داشت و از تلف شدن وقت و انرژی و زمان جلوگیری کرد.
وی در پایان افزود: این سامانه آنلاین اینترنتی برای جستوجو و خرید دارو تلاش میکند نیازها و دغدغههای مردم را در حوزه دارو کم کرده و با مراجعه به این سامانه و نوشتن نام دارو، مشخص میشود دارو در کدام داروخانه پیدا میشود.
نظر شما :