صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی

۲۳ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۸ کد : ۴۹۵۱۸ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۵
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو از صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی خبر داد.
صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی

 دکتر مهدی پیرصالحی در گفت و گو با ایفدانا، با اشاره به پیشرفت های علمی داروسازی کشور اظهار کرد: امروز دانشمندان کشور می توانند داروهای اصلی بیوتکنولوژی که در دنیا تولید و عرضه می‌شود را در کشور تولید کنند.

وی افزود: با تولید داروهای بایوتکنولوژی ما حداقل ۲ میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی در حوزه این داروها داریم و در حوزه صادرات هم ۵۰ درصد صادرات دارویی ما در حوزه بایوتکنولوژی است.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه دنیا به سمت سلتراپی و ژن‌تراپی حرکت کرده است، عنوان کرد: در ایران نیز روی این موضوع کار شده است الان چند داروی سلتراپی مجوز گرفته است؛ برای تولید این داروها از خود سلول فرد استفاده و دارو را تهیه می‌کنند یا برای همان فرد بیمار استفاده می‌کنند و گاهی اوقات برای افراد دیگر نیز قابل استفاده است؛ در ژن تراپی نیز یکی دو دارو در مرحله مطالعات بالینی هستند.

کلیدواژه‌ها: داروسازی بیوتکنولوژی صرفه‌جویی ارز دارو غذا و دارو صادرات


نظر شما :