در معاونت غذا و دارو اراک انجام شد؛

کارگاه ۲ روزه آموزشی رفرنس دهی با استفاده از نرم افزار مندلی

۲۶ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۶ کد : ۴۹۸۰ اخبار اصلی
کارگاه دو روزه آموزشی رفرنس دهی با استفاده از نرم افزار مندلی با توجه به اهمیت پژوهشی در نظام سلامت در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
کارگاه ۲ روزه آموزشی رفرنس دهی با استفاده از نرم افزار مندلی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، این کارگاه به مدت 2 روز در معاونت غذا و دارو با حضور دکتر اسدی کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و کلیه کارشناسان غذایی و آزمایشگاهی در سالن اجتماعات دکتر دلاور معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دکتر اسدی اظهار داشت: با توجه به اهمیت پژوهش در نظام سلامت و تشکیل کمیته پژوهشی در این معاونت، نیاز مبرم به آموزش نرم افزارهای جامع رفرنس دهی، به منظور تهیه پروپوزال و مقاله، جهت ارتقا سطح دانش پرسنل وجود دارد.

وی در ادامه افزود آشنایی با روش های رفرنس نویسی یکی از مراحل مهم و اساسی در روند تهیه پروپوزال و مقاله می باشد، لذا پرسنل پس از این دوره قادر خواهند بود فعالیت پژوهشی خود را با استفاده از نرم افزار مندلی به روش صحیح و اصولی انجام دهند.

رسول غفاری

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی