بازدید روزانه و مستمر از مراکز تولیدی و عرضه کننده مواد غذایی و بهداشتی در ایام نوروز

۱۹ فروردین ۱۴۰۴ | ۰۹:۵۷ کد : ۵۰۶۲۸ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۴
سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک ؛ در قالب طرح نوروزی و تشدید نظارت های نوروزی از ۹۲ واحد تولیدی و مرکز عرضه بازدید شد.
بازدید روزانه و مستمر از مراکز تولیدی و عرضه کننده مواد غذایی و بهداشتی در ایام نوروز

 مریم کلبعلی گفت : در این طرح که بدلیل همزمانی پایان سال با ماه مبارک رمضان  و تعطیلات نوروزی مقارن شده بود و اهمیت دوچندانی در بحث مواد خوراکی و آشامیدنی و بهداشتی در این روزها به ویژه مسافرت های نوروزی هم وطنان داشت،همکاران اداره نظارت  بر مواد غذایی و بهداشتی این معاونت هر روز و برنامه ریزی از قبل تعیین شده از فعالان و واحدهای تولیدی و فروشگاه ها و حتی انبارهای نگهداری بازدید می کردند.

او افزود : در این رابطه همکاران و کارشناسان معاونت غذا و دارو در اراک و شهرستان های تابعه از 92 واحد زیرمجموعه بازدید کردند که خوشبختانه مشکل و چالش جدی در این زمینه مشاهده نشد و خوشخبختاه اکثر واحدها،استانداردهای لازم را رعایت کرده و می کنند.


 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: بازرسی غذا و دارو اراک روابط عمومی آرایشی بهداشتی خوراکی آشامیدنی


نظر شما :