بازدید روزانه و مستمر از مراکز تولیدی و عرضه کننده مواد غذایی و بهداشتی در ایام نوروز

مریم کلبعلی گفت : در این طرح که بدلیل همزمانی پایان سال با ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی مقارن شده بود و اهمیت دوچندانی در بحث مواد خوراکی و آشامیدنی و بهداشتی در این روزها به ویژه مسافرت های نوروزی هم وطنان داشت،همکاران اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی این معاونت هر روز و برنامه ریزی از قبل تعیین شده از فعالان و واحدهای تولیدی و فروشگاه ها و حتی انبارهای نگهداری بازدید می کردند.
او افزود : در این رابطه همکاران و کارشناسان معاونت غذا و دارو در اراک و شهرستان های تابعه از 92 واحد زیرمجموعه بازدید کردند که خوشبختانه مشکل و چالش جدی در این زمینه مشاهده نشد و خوشخبختاه اکثر واحدها،استانداردهای لازم را رعایت کرده و می کنند.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
@ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
نظر شما :