سازمان غذا و دارو؛ محور تعامل بیندستگاهی برای مقابله با چالشهای سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa)مهندس احمد مطلبی در گفتوگو با ایفدانا اظهار کرد: سازمان بازرسی کل کشور دو وظیفه اصلی دارد؛ یکی نظارت بر اجرای صحیح قوانین و دیگری نظارت بر حسن انجام امور. در نظارت بر اجرای قوانین، عملکرد دستگاهها بر اساس مقررات سنجیده میشود، اما در حوزه حسن انجام امور، هدف اصلاح فرآیندهایی است که منجر به نارضایتی و بیاعتمادی مردم میشود.
وی با اشاره به اینکه مردم بیشترین ارتباط خود با سازمان غذا و دارو را در حوزه دارو تجربه میکنند، افزود: سال گذشته مأموریتی با عنوان بررسی و شناسایی دلایل خروج دارو از زنجیره عرضه تعریف شد که در نتیجه آن، پیشنهادهایی کاربردی به این سازمان ارائه شد. این پیشنهادها تا حد زیادی میتواند نقش بازدارندگی داشته باشد و انتظار میرود با دستور ویژه ریاست سازمان، توسط اداره کل دارو و فناوری اطلاعات اجرا شود.
مهندس مطلبی با بیان اینکه ایمنی غذایی مسئولیت یک نهاد خاص نیست، گفت: در افکار عمومی، سازمان غذا و دارو متولی این حوزه شناخته میشود. اگرچه بخشی از مشکلات خارج از اختیارات این سازمان است، اما انتظار میرود راهکار ارائه دهد و از ظرفیتهای نظارتی نیز بهره ببرد. تعامل مؤثر با نهادهای مشابه در این زمینه ضروری است
وی همچنین با ابراز نگرانی از گسترش فرآوردههای آرایشی و بهداشتی تقلبی تاکید کرد: میزان قابلتوجهی از این محصولات خارج از حوزه نظارتی سازمان غذا و دارو هستند، اما همچنان این سازمان از نگاه مردم مسئول شناخته میشود. سازمان غذا و دارو میتواند با جریانسازی رسانهای و نقشآفرینی هماهنگکننده، سایر نهادها را نیز به ایفای مسئولیت وادار کند.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
نظر شما :