تفاوت غذاهای ویژه و مکملها؛ رشد ساماندهی و برنامههای حمایتی سازمان غذا و دارو

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa)، مهندس بهادر صیدمحمدیان در گفتوگو با ایفدانا با اشاره به لزوم مصرف این محصولات تحت نظر پزشک، از برنامههای نظارتی و توزیعی سازمان غذا و دارو برای دسترسی بهتر به این محصولات خبر داد
او راهاندازی سامانههای آنلاین برای استعلام و پیگیری، کنترل اصالت، برچسبگذاری دقیق و اطلاعرسانی صحیح را از جمله اقدامات این سازمان عنوان کرد. همچنین، راهنماهای مصرف و آموزشهای عمومی برای گروههای هدف بهروزرسانی میشود تا نیازهای تغذیهای بیماران بهطور دقیق تأمین شود.
مهندس صیدمحمدیان از روند رو به رشد ساماندهی این محصولات خبر داد و اعلام کرد در سال ۱۴۰۳، مجموعاً دو میلیون و هشتصد و هفتاد و یک هزار و هفتصد و یازده قلم کالا در حوزه غذاهای ویژه و بیمارستانی در سامانه زنجیره تأمین سازمان غذا و دارو شناسهگذاری شده است. این تعداد شامل ۳۲ نوع محصول از جمله او.آر.اس، روغن ام سی تی، فرآوردههای غذایی ویژه مختص بیماران مبتلا یا در معرض ابتلا به سوءتغذیه و فرمولهای غذایی بیمارستانی مخصوص گاواژ (تغذیه از طریق لوله) است.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
نظر شما :