تأمین محصولات ایمن برای بیماران سلیاکی؛ نظارت و حمایت‌های سازمان غذا و دارو

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۱:۲۹ کد : ۵۱۶۹۳ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۸
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از برنامه‌های نظارتی این سازمان برای تأمین محصولات ایمن و بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک خبر داد.
تأمین محصولات ایمن برای بیماران سلیاکی؛ نظارت و حمایت‌های سازمان غذا و دارو

     به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa)، به نقل از  ایفدانا، دکتر عبدالعظیم بهفر با اشاره به حساسیت‌های تغذیه‌ای بیماران سلیاکی گفت که این بیماران تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند و هرگونه آلودگی به گلوتن می‌تواند آسیب‌های جدی به سلامت آن‌ها وارد کند. او تأکید کرد که سازمان غذا و دارو با نظارت دقیق بر تولید و واردات محصولات بدون گلوتن، تلاش دارد دسترسی ایمن و کافی این بیماران به محصولات مورد تأیید و بهداشتی را تضمین کند.

 به گفته وی  تاکنون 112 محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کرده‌اند که برخی از آن‌ها شامل کشک ورقه‌ای، پودر پن‌کیک، پودر فلافل، نان پیتزا، نان لواش و سنگک، انواع کیک و کلوچه، بیسکوئیت، انواع ماکارونی، انواع آرد، انواع نان حجیم، نیمه‌حجیم و مسطح و انواع شیرینی هستند که با نظارت‌های لازم در بازار عرضه می‌شوند.

 دکتر بهفر  افزود که بخشی از این محصولات در داخل کشور تولید و بخشی دیگر از طریق واردات تأمین می‌شود. با توجه به اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه محصولات بدون گلوتن بر عهده سازمان غذا و دارو نیست، متقاضیان می‌توانند پس از دریافت مجوزهای لازم از مراجع ذی‌ربط، برای اخذ مجوزهای بهداشتی از سازمان اقدام کنند.

 مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به نظارت‌های دقیق این سازمان، اظهار کرد که فرآیندهای نظارتی و آزمایشگاهی به گونه‌ای طراحی شده است که از سلامت و کیفیت این محصولات اطمینان حاصل شود. او تأکید کرد که دسترسی پایدار و گسترده به محصولات بدون گلوتن، یکی از اولویت‌های سازمان غذا و دارو در راستای سلامت بیماران مبتلا به سلیاک است و نظارت‌ها با دقت و حساسیت ویژه‌ای انجام می‌شود.

 


 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: تأمین محصولات بدون گلوتن بیماران محصولات ایمن


نظر شما :