اسراف سه هزار تُن برنج در بشقاب ایرانیها
رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی: ایرانیها روزانه ۸ تُن برنج پختهشده را مستقیماً از بشقاب دور میریزند؛ یعنی سالانه حدود ۳ هزار تُن برنج هدر میرود.

برای تولید همین میزان برنج، چیزی حدود ۱۸ میلیون متر مکعب آب مصرف شده است.
برای هر دانه برنجی که در بشقاب میماند، یک لیوان آب مصرف شده است.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
نظر شما :