اسراف سه هزار تُن برنج در بشقاب ایرانی‌ها

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۲:۵۲ کد : ۵۱۷۳۵ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۰
رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی: ایرانی‌ها روزانه ۸ تُن برنج پخته‌شده را مستقیماً از بشقاب دور می‌ریزند؛ یعنی سالانه حدود ۳ هزار تُن برنج هدر می‌رود.
اسراف سه هزار تُن برنج در بشقاب ایرانی‌ها

برای تولید همین میزان برنج، چیزی حدود ۱۸ میلیون متر مکعب آب مصرف شده است.

برای هر دانه برنجی که در بشقاب می‌ماند، یک لیوان آب مصرف شده است.

 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: اسراف برنج ایرانیان مصرف توصیه درخواست


نظر شما :