توصیه‌های سازمان غذا و دارو برای حفظ سلامت در توزیع نذورات ایام محرم

۱۰ تیر ۱۴۰۴ | ۰۸:۴۰ کد : ۵۲۷۲۶ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۵
معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در مراسم عزاداری ایام محرم، بر رعایت اصول بهداشتی در فرآیند تهیه و توزیع نذری‌ها تأکید کرد.
توصیه‌های سازمان غذا و دارو برای حفظ سلامت در توزیع نذورات ایام محرم

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa)   دکتر کلثوم خیرالهی در گفتگو با ایفدانا، با بیان اینکه حضور پررنگ و مسئولانه هیئت‌های مذهبی در ارتقای سلامت عمومی همواره قابل تقدیر است، گفت: استفاده از فرآورده‌های غذایی دارای نشان سیب سلامت، یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای اطمینان از ایمنی غذا در ایام عزاداری است. نمک یددار بسته‌بندی، روغن‌های خوراکی کم‌ترانس و نوشیدنی‌های دارای مجوز رسمی سازمان غذا و دارو، از جمله اقلامی هستند که توصیه می‌شود برای تهیه نذورات مورد استفاده قرار گیرند.

 وی افزود: در توزیع آب، شربت و سایر نوشیدنی‌ها، استفاده از محصولات بسته‌بندی‌شده دارای نشان سیب سلامت، نقش مهمی در کاهش آلودگی‌های احتمالی دارد. همچنین ظروف یک‌بار مصرف باید از نوع مجاز و دارای تأییدیه سازمان غذا و دارو باشند تا از بروز مشکلات بهداشتی جلوگیری شود.

معاون اداره کل ازمایشگاه مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با تأکید بر این‌که نذری امام حسین (ع) باید با نهایت دقت و رعایت اصول ایمنی آماده شود، گفت: استفاده از مواد غذایی غیرمجاز، فله‌ای و فاقد اصالت سلامت، ممکن است سلامت مصرف‌کنندگان را در معرض خطر قرار دهد.

 حفظ شأن عزاداری و خدمت به مردم، در گرو رعایت نکات ساده اما مهم بهداشتی است. مشارکت هیئت‌های مذهبی در ارتقای این فرهنگ، تضمینی برای سلامت مردم و احترام به آیین‌های دینی خواهد بود.


به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: توصیه غذا و دارو آیین‌ توزیع نذورات عزاداری نشان سیب سلامت تأییدیه‌


نظر شما :