ظروف تفلون بازسازی شده تهدیدی جدی برای سلامت؛ استفاده مجدد ممنوع
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) دکتر کلثوم خیرالهی ضمن بیان اینکه در فرآیند بازسازی ظروف تفلون معمولاً نظارتی بر کیفیت مواد اولیه وجود ندارد، گفت: در بسیاری از موارد، پوششهای استفادهشده غیراستاندارد و نامطمئناند و در اثر حرارت میتوانند ترکیبات مضر را وارد غذا کنند.
او افزود: چنانچه پوشش تفلون ظرفی آسیب دیده یا جدا شده باشد، بههیچوجه نباید دوباره مورد استفاده قرار گیرد. تماس مواد غذایی با فلز پایه میتواند باعث آزاد شدن فلزات سنگین و دیگر آلایندههای خطرناک شود.
وی با تأکید بر ضرورت آگاهیرسانی عمومی ادامه داد: ظروف بازسازی شده که مجدداً وارد بازار میشوند، بهطور معمول فاقد استانداردهای ایمنی و بهداشتی لازماند و استفاده از آنها بهشدت سلامت مصرفکنندگان را تهدید میکند.
دکتر خیرالهی در پایان از مردم خواست هنگام خرید ظروف تفلون، دقت کافی را داشته باشند و صرفاً از محصولات دارای مجوز معتبر و با پوشش سالم استفاده کنند و در صورت بروز آسیب در پوشش ظرف، بلافاصله آن را از چرخه مصرف خارج نمایند.
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :