تبلیغات دارویی با سوءاستفاده از چهره‌های مشهور، تهدیدی برای سلامت مردم

۰۴ مرداد ۱۴۰۴ | ۰۷:۵۱ کد : ۵۳۱۸۲ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲
مشاور رئیس و مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو، با هشدار نسبت به افزایش تبلیغات غیرمجاز دارویی در شبکه‌های ماهواره‌ای و فضای مجازی، تأکید کرد: تبلیغات دارویی در فضای مجازی ممنوع است و ملاک مصرف دارو و مکمل، باید نسخه پزشک باشد.
تبلیغات دارویی با سوءاستفاده از چهره‌های مشهور، تهدیدی برای سلامت مردم

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa)|  به گفته دکتر محمد هاشمی در گفتگو با ایفدانا، استفاده از افراد مشهور، کادر درمان یا هنرمندان برای جلب اعتماد عمومی در تبلیغ داروها، شگردی قدیمی و غیرقابل اعتماد است. در حالی که دارو کالای تجاری نیست و نباید از آن برای منافع اقتصادی بهره‌برداری شود.

 وی افزود: بر اساس مصوبات سازمان جهانی بهداشت، تبلیغ عمومی فرآورده‌های دارویی به‌طور کلی ممنوع است و مردم باید صرفاً بر اساس نسخه پزشک و تأییدیه سازمان غذا و دارو اقدام به مصرف دارو کنند.

 دکتر هاشمی با اشاره به قاچاق  بودن بخش عمده‌ای از این داروها گفت: اغلب این فرآورده‌ها فاقد مجوز رسمی‌اند، به‌صورت غیرقانونی وارد کشور می‌شوند و در بسیاری موارد تقلبی و خطرناک هستند.

 وی تأکید کرد: جامعه پزشکی، داروسازان و نظام پزشکی کشور، تبلیغات دارویی در شبکه‌های ماهواره‌ای را کاملاً مردود می‌دانند و مردم باید بدانند که این تبلیغات از اساس فاقد اعتبار است.

 

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: تبلیغات دارو فضای مجازی شبکه‌ ماهواره ای اطلاعات آگاهی غذا و دارو اراک


نظر شما :