توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد؛
کارگاه آموزشی آشنایی با رنگ های مجاز و غیر مجاز
دوره آموزشی یک روزه آشنایی با رنگ های خوراکی مجاز و غیر مجاز و روش های اندازه گیری دستگاهی آن جهت آشنایی کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
![کارگاه آموزشی آشنایی با رنگ های مجاز و غیر مجاز](/images/vcfd/fa/news/news-primary/2019/1566727705-image-2019-8-25-14-35-17-155-gox.jpg)
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، خانم مهندس سارا مرادی کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو بیان کرد: دوره آموزشی یک روزه آشنایی با رنگ های خوراکی مجاز و غیر مجاز و روش های اندازه گیری دستگاهی آن جهت آشنایی کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو گفت: این دوره آموزشی در خصوص انواع رنگ ها و دستورالعمل های اندازه گیری آن ها با توجه به استاندارد ملی ایران توسط خانم مهندس رسولی و دکتر عبداللهی ارائه گردید.
انتهای پیام/
رسول غفاری
نظر شما :