داروهای از تریاک؛ ضرورت حیاتی برای اتاق عمل و بیماران صعب‌العلاج

۳۰ شهریور ۱۴۰۴ | ۱۱:۰۶ کد : ۵۴۵۲۲ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱
رئیس اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو تأکید کرد: داروهای مشتق از تریاک در درمان بیماران سرطانی، صعب‌العلاج و جانبازان حیاتی هستند و نباید با موضوع سوء مصرف خلط شوند.
داروهای از تریاک؛ ضرورت حیاتی برای اتاق عمل و بیماران صعب‌العلاج

 دکتر اسحاق اسماعیلی گفت :  این داروها نقش بی‌بدیلی در اتاق‌های عمل و روند درمان بیماران دارند و حذف یا کمبود آنها می‌تواند آسیب جدی به سلامت بیماران وارد کند.

 او افزود: با اجرای درست کشت قانونی و دریافت مجوز از هیأت بین‌المللی کنترل مواد مخدر (INCB)، ایران قادر خواهد بود علاوه بر تأمین نیاز داخل، در بازارهای جهانی از جمله اروپا، آسیای جنوب شرقی و آمریکای جنوبی حضور پیدا کند.

دکتر اسماعیلی، اظهار داشت: هم‌اکنون نیز تقاضای خارجی برای داروهای ایرانی وجود دارد اما به دلیل نبود مواد اولیه، شرکت‌های داخلی فرصت حضور در این بازارها را از دست می‌دهند.

 وی تصریح کرد:سازمان غذا و دارو آمادگی کامل دارد تا با همکاری کارشناسی، زمینه کشت قانونی یا واردات کنترل‌شده را فراهم کند تا از بروز کمبود دارو و آسیب به بیماران جلوگیری شود.


به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: دارو مشتق تریاک ضرورت حیاتی غذا و دارو بیماران درمان سرطان صعب‌العلاج جانبازان


نظر شما :