هشدار جدی نسبت به تبلیغ و عرضه داروهای سقط در فضای مجازی

۳۰ شهریور ۱۴۰۴ | ۱۱:۲۰ کد : ۵۴۵۲۷ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱
سرپرست دفتر ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو نسبت به فروش غیرقانونی قرص‌های سقط در شبکه‌های اجتماعی و مراکز غیرمجاز هشدار داد .
هشدار جدی نسبت به تبلیغ و عرضه داروهای سقط در فضای مجازی

 دکتر سعید مهرزادی گفت: طبق ماده ۶۲۴ قانون مجازات اسلامی، هر فردی که با تجویز دارو یا اقدام دیگری موجب سقط جنین شود، به دو تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد و در صورت انجام آن بدون رضایت زن باردار، مجازات شدیدتری در انتظار مرتکب است.

 وی افزود: قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» نیز فروش، تبلیغ و توزیع داروهای سقط را جرم‌انگاری کرده و تنها مراکز درمانی مجاز با نسخه پزشک می‌توانند این داروها را مصرف یا نگهداری کنند.

 سرپرست دفتر ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو تأکید کرد: مصرف خودسرانه این داروها می‌تواند باعث خونریزی شدید، عفونت، ناباروری و حتی مرگ شود و صفحات آنلاین با وعده ارسال محرمانه، جان زنان و به‌ویژه نوجوانان را به خطر می‌اندازند.

 وی از مردم خواست در صورت مشاهده فروش غیرمجاز، موارد را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند و خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو در کنار دستگاه‌های قضایی و امنیتی، پیگیری جدی این تخلفات را ادامه خواهد داد.

 

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: هشدار تبلیغ عرضه دارو سقط جنین فضای مجازی غذا و دارو


نظر شما :