پیشرفت چشمگیر تجهیزات پزشکی و توسعه صادرات محصولات

۲۲ مهر ۱۴۰۴ | ۱۱:۲۱ کد : ۵۵۱۸۵ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۷۸
وزیر بهداشت، از حضور بیش از ۳۰۰ شرکت تولیدی تجهیزات پزشکی در نمایشگاه ایران مد خبر داد و گفت: با ارتقای کیفیت محصولات، علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، صادرات به کشورهای همسایه و دیگر بازارهای خارجی نیز توسعه خواهد یافت.
پیشرفت چشمگیر تجهیزات پزشکی و توسعه صادرات محصولات

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) |دکتر محمدرضا ظفرقندی در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران‌مد با اشاره به پیشرفت قابل توجه در حوزه تجهیزات پزشکی اظهار کرد: شرکت‌های داخلی با تمام توان محصولات خود را به نمایش گذاشته‌اند و حرکت رو‌به‌جلویی در این بخش آغاز شده است.

 وزیر بهداشت افزود: بسیاری از تجهیزات تولید داخل نیاز بازار کشور را تأمین می‌کنند و بخشی از آن‌ها نیز به خارج از کشور صادر می‌شود. تأکید ما بر ارتقای کیفیت محصولات است تا بتوانیم علاوه بر بازار داخلی، حضور مؤثرتری در بازارهای صادراتی داشته باشیم.

 دکتر ظفرقندی در بخش دیگری از سخنان خود به همکاری‌های بانکی اشاره کرد و گفت: در هفته اخیر جلسه‌ای با بانک مرکزی برگزار شد و مقرر گردید حمایت‌های بیشتری در زمینه تأمین مالی و اصلاح فرآیندهای بانکی برای حوزه تجهیزات و دارو انجام شود تا نقدینگی مورد نیاز برای توسعه این بخش فراهم شود و نیازهای سلامت کشور در شرایط تحریم برطرف گردد.

 وی همچنین درباره اعتبارات حوزه سلامت اظهار کرد: با تصویب سران قوا،  اعتبارات خوبی برای بخش‌های مختلف حوزه سلامت تخصیص یافته است که این منابع با برنامه‌ریزی دقیق در بخش‌های مرتبط توزیع خواهد شد. 

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: پیشرفت چشمگیر تجهیزات پزشکی توسعه محصولات صادرات غذا و دارو وزیر بهداشت


نظر شما :