جشنواره غذا به مناسبت روز جهانی غذا و نان در روستای گازران شهرستان خنداب برگزار شد
داوطلبان با ارائه غذاهای خانگی سالم، نمایش خلاقانه سفرههای ایرانی و معرفی ارزشهای تغذیهای مواد غذایی محلی، نقش فعال خود را در ترویج الگوی غذای سالم را به نمایش گذاشتند.
کارشناسان در این جشنواره رنگارنگ آموزشهای لازم پیرامون مصرف صحیح نان، کاهش ضایعات غذایی، استفاده از غلات سبوسدار و فرهنگ تغذیه خانواده سلامتی رو قدم بزن را ارائه کردند.
«آگاهی تغذیهای یکی از ارکان سلامت جامعه است و حضور فعال داوطلبان در این زمینه، نقش مؤثری در ارتقاء سلامت عمومی دارد.»
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :