همه باهم برای غذای بهتر و آینده بهتر

۰۳ آبان ۱۴۰۴ | ۱۴:۵۴ کد : ۵۵۶۴۷ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۸۰
مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز ضمن تبریک این روز و اشاره به شعار روز جهانی امسال " غذا برای همه: تولید ملی؛ تغذیه سالم و آینده پایدار " جایگاه بالا و زیادٍ غذا در بین مردم و جامعه را یادآور شد
همه باهم برای غذای بهتر و آینده بهتر

مریم کلبعلی گفت : همه باهم برای غذای بهتر و آینده بهتر یعنی همه ی آحاد مردم و مسئولان باید برای تامین امنیت غذایی و سلامت مصرف کنندگان تلاش کنند  چراکه تامین و نظارت بر ایمنی و سلامت بر تولید،توزیع و استفاده ی صحیح غذا به تنهایی از عهده ی یک اداره یا سازمان بر نمی آید و این مهم نیازمند یاری و همکاری همه جانبه می باشد .
 در این جلسه همچنین مدیریت منابع انسانی،تسلط به قوانین،افزایش وجهه و جایگاه نظارتی غذا و دارو و همچنین حمایت از اقدامات و ایده های نوآورانه به عنوان راهکاریهای مهم ایجاد انگیزه و روحیه و در نتیجه رسیدن به توسعه و پیشرفت مجموعه ی غذا و دارو اشاره شد.
 کارشناسان نیز در پایان به بیان مشکلات،چالش ها و نقطه نظرات خود پرداختند و برداشته شدن موانع در این مسیر را در رشد و ترقی مجموعه اثرگذار دانستند .
 گفتنی است روز جهانی غذا سالروزی مقارن شانزدهم اکتبر است که به افتخار تأسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ نامگذاری شده و در سراسر جهان گرامی داشته می‌شود. این روز توسط بسیاری از سازمان مرتبط با امنیت غذایی، از جمله برنامه جهانی غذا و صندوق بین‌المللی توسعه کشاورزی نیز جشن گرفته می‌شود.

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: روز جهانی فرآورده خوراکی آشامیدنی آرایشی غذا و دارو


نظر شما :