دانش افزایی در زمینه ی محصولات غذایی با کلاس های آموزشی برخط

۰۶ آبان ۱۴۰۴ | ۱۴:۰۸ کد : ۵۵۸۰۱ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۴۱
کلاس های کشوری آموزشی آنلاین با موضوع اتقاء دانش و افزایش آگاهی کارشناسان حوزه ی غذایی،خوراکیآآشامیدنی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو برگزار شد .
دانش افزایی در زمینه ی محصولات غذایی با کلاس های آموزشی برخط

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) | در این وبینار تخصصی که با موضوع سامانه های سازمان غذا و دارو برگزار شد در خصوص سامانه مجوز ترخیص و سامانه ریپورت و  ثبت منبع داخلی  مطالبی ارائه شد.
 در دنیای امروز صنعت غذا نقش کلیدی در زندگی انسان ها دارد،از تولید تا توزیع و مصرف،کیفیت و ایمنی مواد غذایی برای سلامت جامعه،حیاتی است.در این مسیر معاونت غذا و دارو و به خصوص کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی،خوراکی،آشامیدنی و آرایشی - بهداشتی نقش مهمی در نظارت و اطمینان از استاندارد های تولید دارند .
از همین رو درمعاونت غذا و دارو همواره سعی و برنامه ریزی شده با برگزاری کلاس ها و وبینارهای برخط و سراسری ضمن به روز نگه داشتن اطلاعات و آخرین مطالب،با مشورت و همفکری با سایر کارشناسان،مدیران و مسئولین این حوزه، در این زمینه بدون کمترین چالش و مشکلی به فعالیت پرداخت.

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 
 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: کارگروه دانش افزایی کلاس آموزشی برخط آنلاین غذا و دارو آرایشی بهداشتی


نظر شما :