با حضور وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو؛

کسب رتبه دوم معاونت غذا و دارو اراک در ارزیابی برنامه عملیاتی دانشگاه های سطح دو کشور

۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۷ کد : ۶۱۱ اخبار اصلی
در اجلاس معاونان غذا و دارو کشور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در ارزیابی برنامه عملیاتی شش ماه دوم ۹۶ و سه ماهه اول ۹۷ موفق به کسب رتبه دوم در بین معاونت های غذا و دارو سطح ۲ سراسر کشور در حضور وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو شدند.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، در گزارش ارزیابی برنامه عملیاتی معاونت های غذا و دارو سراسر کشور آزمایشگاه کنترل کیفی مواد خوراکی و آشامیدنی و روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک کسب رتبه دوم ارزیابی عملکرد در بین معاونت های غذا و دارو دانشگاههای سطح ۲ کشور موفق به کسب رتبه دوم شد.

شایان ذکر است هر ساله عملکرد معاونت های غذا و دارو سراسر کشور در زمینه های مختلف مورد بررسی و رتبه بندی قرار می گیرد.

روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک موفقیت ارزشمند این حوزه  را در کسب رتبه دوم  در رشد دو سالانه شاخص های عبرنامه های عملیاتی در بین معاونت های غذا و دارو سطح دو دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کشور تبریک عرض می نماید.

رسول غفاری