توسط معاونت غذا و دارو اراک؛

برپایی غرفه ویژه برنامه سراسری روز جهانی در دانشکده های بهداشت و توانبخشی توسط معاونت غذا و دارو اراک

غرفه روز جهانی غذا در دانشکده های بهداشت و توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی توسط معاونت غذا و دارو اراک برپا گردید.
۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۹ کد : ۶۱۹۹ اخبار اصلی

گزارش ایفدانا و به نقل  از  روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک : غرفه روز جهانی غذا دردانشکده های بهداشت و توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی توسط معاونت غذا و دارو اراک روز چهارشنبه 24 مهرماه سال جاری برپا گردید.

در راستای اجرای برنامه های سراسری روز جهانی غذا به همت کارشناسان اداره نظارت برمواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو غرفه این معاونت با محتوای تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء  سلامت با مجموعه های کاهش مصرف قند ، نمک و چربی ، نشانگرهای رنگی  تغذیه ای ، برچسب اصالت ، مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی سلامت در قالب ارائه پمفلت و بروشور ها ، نصب بنر و آموزش و توزیع تغذیه سالم برگزار گردید .

رسول غفاری

کلید واژه ها: برپایی غرفه هفته جهانی غذا دانشکده ها کارگاه آموزشی