توسط اداره امور عمومی مجتمع الغدیر صورت گرفت؛

فعالیت های صورت گرفته اداره امور عمومی مجتمع الغدیر دانشگاه علوم پزشکی از ابتدای خرداد ماه سال جاری

۲۳ آبان ۱۳۹۸ | ۲۲:۴۷ کد : ۶۵۱۰ اخبار اصلی
مدیر اداره امور عمومی مجتمع الغدیر دانشگاه علوم پزشکی اقدامات صورت گرفته از خرداد ماه سال جاری توسط این اداره را تشریح کرد.

به نقل از روابط عمومی روابط معاونت غذا و دارو اراک؛مهندس امید آل یاسین مدیر امور عمومی ساختمان الغدیر دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد:این اداره با توجه به اینکه دو معاونت و دو مرکز آموزشی و یک سالن ورزشی تحت پوشش دارد از ابتدای خرداد ماه سال جاری با توکل به خداوند متعال اقدام به موارد زیر داده است و تا آخر سال ۹۸ اقدامات دیگر و  نیمه کار به پایان می پذیرد.

1_یکسان سازی واحدهای : خدمات. دبیر خانه. نقلیه. کارگزینی
2_آغاز بهسازی و خروج نخاله های ساختمانی و تغییر محوطه مجتمع.
3_آغاز فاز اول پارکینگ مجتمع
4_تغییر فضای سبز مجتمع بصورت مهندسی در فاز اول تغییر
5_تغییر در نور پردازی محوطه مجتمع با لامپهای کم مصرف
6_ایجاد بوفه و سوپر مارکت در جهت رفاه حال کارکنان و دانشجویان
و پلن های در دست اقدام در جهت رفاه حال کارکنان و...

مهندس آل یاسین در پایان خاطر نشان کرد:
اقدامات صورت گرفته در جهت صرفه جویی در تامین نیروی انسانی و منابع مالی صورت گرفته است. امید است بتوانیم در جهت تحقق اهداف دانشگاه طرح های آتی جدیدی را ایجاد نماییم. در پایان از حمایت های  ریاست محترم دانشگاه معاونت های  محترم بهداشتی، غذا دارو و ریاست های محترم دانشکده بهداشت،توانبخشی نهایت تشکر را دارم.

رسول غفاری

کلید واژه ها: مجتمع الغدیر مهندس آل یاسین اداره امور عمومی