در معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد؛

نشست مشترک معاون غذا و دارو با مدیر مالی دانشگاه

جلسه هماهنگی و بررسی مربوط به امور مالی معاونت غذا و دارو با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو، مدیران دارویی، کارشناسان مالی معاونت غذا و دارو با مهندس جیریایی مدیر مالی دنشگاه علوم پزشکی در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۹ کد : ۶۶۷۳ اخبار اصلی
نشست مشترک معاون غذا و دارو با مدیر مالی دانشگاه

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر ناظری رئیس اداره دارو معاونت غذا و دارو بیان کرد: جلسه هماهنگی و بررسی مربوط به امور مالی معاونت غذا و دارو با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو، مدیران دارویی، کارشناسان مالی این معاونت با مهندس جیریایی مدیر مالی دنشگاه علوم پزشکی در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دکتر ناظری افزود: در این جلسه ضمن بررسی اعتبارات تخصیص یافته به معاونت غذا و دارو و چگونگی هزینه کارکرد آن راهکارههای موجود برای تسهیل امور مورد بررسی و توافق قرار گرفت.

رسول غفاری

کلید واژه ها: نشست مشترک معاون غذا و دارو با مدیر مالی دانشگاه