به برچسب نشانگر رنگی تغذیه ای توجه کن!
یه چیزی که تو برچسب نشانگر رنگی تغذیه ای خوراکیا خیلی مهمه که بهش دقت کنین، «اسیدهای چرب ترانسه»!
این چربیها نه تنها سالم نیستن، بلکه هم کلسترول بد (LDL) رو بالا میبرن و هم کلسترول خوب (HDL) رو پایین میارن و ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی- عروقی رو بالا میبرن!
حالا این چربی ترانس از کجا میاد؟
در صنعت خوراکی، روغنهای گیاهی رو هیدروژنه میکنن (که نیمه جامد یا جامد میشن) تا زمان نگهداریشون بیشتر بشه. تو این فرایند چربی ترانس ایجاد میشه. مثل روغنهای نباتی جامد.
چربی ترانس تو خوراکیهای نیمه آماده، شیرینیجات مثل دونات و ...، تنقلاتی مثل بیسکوییت، شکلات، کیک و ...وجود داره.
نظر شما :