در نمازخانه ساختمان الغدیر دانشگاه صورت گرفت؛

مراسم قرائت زیارت عاشورا به مناسبت گرامیداشت شهید والامقام سردار پاسدار سپهبد حاج قاسم سلیمانی

۱۵ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۵ کد : ۷۱۸۳ اخبار اصلی
به مناسبت گرامیداشت شهید والامقام سردار پاسدار سپهبد حاج قاسم سلیمانی مراسم پر فیض قرائت زیارت عاشورا در نمازخانه ساختمان الغدیر دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک ،همزمان با شهادت نائل شدن سردار پاسدار سپهبد حاج قاسم سلیمانی مراسم پرفیض زیارت عاشورا در نمازخانه ساختمان الغدیر دانشگاه برگزار گردید.

این مراسم پرفیض ساعت 7:30صبح روز یکشنبه مورخ 15 دیماه  با حضور مدیران ادارات و کلیه پرسنل ساختمان الغدیر برگزار گردید.

گفتنی است، قرائت زیارت عاشورا، مداحی و نوحه سرایی از جمله برنامه های این مراسم بود.

انتهای پیام /

رسول غفاری