توسط معاونت غذا و دارو و انجمن داروسازان اراک برگزار شد؛

برگزاری سمینار یک روزه را هکارهای مقابله با مقاومت باکتریابی نسبت به آنتی بیوتیک های موجود

۲۶ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۷ کد : ۷۳۳۳ اخبار اصلی
سمینار یک روزه راهکارهای مقابله با مقاومت باکتریابی نسبت به آنتی بیوتیک های موجود ویژه داروسازان و پزشکان درمعاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.
برگزاری سمینار یک روزه را هکارهای مقابله با مقاومت  باکتریابی نسبت به آنتی بیوتیک های موجود

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر ژیلا محسنی معاون امور دارویی معاونت غذا و دارو بیان کرد: سمینار یک روزه راهکارهای مقابله با مقاومت  باکتریابی نسبت به آنتی بیوتیک های موجود ویژه  داروسازان و پزشکان با حضور مدرسین دکتر علیمرادیان،دکتر محسنی،دکتر صدیقی،دکتر محمدی صفت و دکتر اعتباری در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دکتر محسنی افزود: خطر مقاوم شدن نسبت به آنتی بیوتیک ها بسیار جدی است و تولید آنتی بیوتیک ها ی جدید بسیار زمان بر و پرهزینه می باشد. مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک ها از مهم ترین عوامل این نوع مقاومت دارویی می باشد.

معاون اور دارویی معاونت غذا و دارو گفت: مقاومت دارویی در برابر آنتی بیوتیک ها یک تهدید بزرگ جهانی است و استفاده  هوشمندانه از آنتی بیوتیک کلید کنترل گسترش مقاومت آنتی بیوتیکی می باشد.

رسول غفاری

کلید واژه ها: سمینار آنتی بیوتیک معاونت غذا و دارو اراک