به مناسبت روز داروساز صورت گرفت؛

دکتر مصطفی دلاور معاون غذا و دارو در پیامی پنجم شهریورماه روز داروساز را به جامعه داروسازی کشور به ویژه داروسازان دانشگاه علوم پزشکی اراک تبریک گفت.

۰۵ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۷ کد : ۷۳۶ اخبار اصلی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک ، دکتر مصطفی دلاور معاون غذا و دارو در پیامی پنجم شهریورماه روز داروساز را به جامعه داروسازی به ویژه داروسازان دانشگاه علوم پزشکی اراک تبریک گفت.

متن کامل این پیام بشرح ذیل است.

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

پنجم شهریور سالروز ولادت و بزرگداشت مقام محمدبن زکریای رازی طبیب، شیمیدان و داروشناس و داروساز بزرگ مسلمان و ایرانی و روز تجلیل از داروساز است.

زکریای رازی دانشمندی است که نامش در تاریخ دانش بشر و ایران کهن یادآور نگرش اصیل دانشمندان اسلامی به علم و تحقیق بوده است.

نامگذاری روز ولادت این دانشمند فرهیخته به نام روز داروساز  اقدامی شایسته و در خور تکریم است. این موضوع بهانه ای است تا به این مناسبت جایگاه ویژه داروسازان در اعتلای نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران ارج نهاده شود. این قشر ارزشمند در کنار سایر گروه های پزشکی در برهه های مختلف حیات انقلاب اسلامی نقشی بی بدیل در تأمین اقلام دارویی موردنیاز جامعه داشته و به این ترتیب موجبات تحقق اهداف نظام سلامت را فراهم می آورند. امروز درحالی جایگاه داروسازی و پایه گذار آن رازی بزرگ را گرامی می داریم که پژوهشگران کشورمان در عرصه علوم دارویی متأثر از روح فرهیختگانی همچون رازی همزمان با تولید داروهای مورد نیاز کشور پای در عرصه پژوهش و تحقیق گذاشته و ضمن ارائه خدمت به جامعه در مرزهای دانش نیز خوش می درخشند.

در این میان داروسازان شاغل در حوزه سلامت استان مرکزی با تلاش مستمر شبانه روزی خود به هدف خدمت رسانی به آحاد مردم اهتمام دارند و با تلاش های مستمر و صادقانه در تامین دارو و ارائه خدمات دارویی به مردم عزیز از هیچگونه تلاش دریغ ننموده اند و همت گماشته اند.

اینجانب این روز بزرگ را که یادآور مجد و عظمت علمی در تاریخ علم و نویددهنده توسعه روزافزون تلاش های داروسازان است به داروسازان کشور عزیزمان و کلیه همکاران داروساز شاغل در حوزه سلامت تبریک گفته و آرزومند موفقیت این عزیزان در تمام عرصه های زندگی می باشد.

دکتر مصطفی دلاور

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی