در معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد؛
کارگاه آموزشی آشنایی با فرآوری آجیل ها
کارگاه آموزشی با عنوان فرآوری آجیل ها و تغییرات رخ داده در آن ویژه کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، کارگاه آموزشی با عنوان فرآوری آجیل ها و تغییرات رخ داده در آن ویژه کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو در سالن اجتماعات این معاونت برگزار گردید.
مدرس این دوره، خانم دکتر اسدی، دکتری علوم و صنایع غذایی درمورد فرآوری آجیل و تغییرات رخ داده در آن، اطلاعات مفیدی را در اختیار همکاران اداره نظارت و کارشناسان آزمایشگاه قرار دادند. وی در ادامه افزود: سمومی همچون آکریل آمید در طی فرآوری آجیل با توجه به شرایط فرآیند، نوع آجیل و تکنیک به کار رفته به وجود می آید.
نظر شما :