در معاونت غذا و دارو اراک انجام شد؛
برگزاری دوره آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مبتنی بر خواص خوراکی ها
این کارگاه در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری از چاقی و کاهش خطر بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت، فشارخون و چربی خون ویژه کارشناسان معاونت غذا و دارو اراک در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر آیدا غفاری کارشناس مسئول معاونت غذا و دارو بیان کرد: با توجه به نامه مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه مبنی بر برگزاری دوره آموزشی آشنایی با خواص برخی خوراکی ها، در ردیف 16 تقویم آموزشی سال 98، در تاریخ 28 / 11 / 98 دوره آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مبتنی بر خواص خوراکی ها از ساعت 8 الی 10 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
دکتر غفاری افزوذ: در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری از چاقی و کاهش خطر بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت، فشار خون و چربی خون نکات مهمی را تشریح کردند.
انتهای پیام/
رسول غفاری
نظر شما :