در معاونت غذا و دارو اراک انجام شد؛

برگزاری دوره آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مبتنی بر خواص خوراکی ها

۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۱ کد : ۷۶۹۰ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۷۶۲
این کارگاه در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری از چاقی و کاهش خطر بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت، فشارخون و چربی خون ویژه کارشناسان معاونت غذا و دارو اراک در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مبتنی بر خواص خوراکی ها

 

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر آیدا غفاری کارشناس مسئول معاونت غذا و دارو بیان کرد: با توجه به نامه مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه مبنی بر برگزاری دوره آموزشی آشنایی با خواص برخی خوراکی ها، در ردیف 16 تقویم آموزشی سال 98، در تاریخ 28 / 11 / 98 دوره آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مبتنی بر خواص خوراکی ها از ساعت 8 الی 10 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
دکتر غفاری افزوذ: در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری از چاقی و کاهش خطر بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت،  فشار خون و چربی خون  نکات مهمی را تشریح کردند.

انتهای پیام/

رسول غفاری

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر


( ۱ )

نظر شما :