در معاونت غذا و دارو اراک انجام شد:

برگزاری قسمت دوم دوره آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مبتنی بر خواص خوراکی ها

۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۳ کد : ۷۷۲۵ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۶۹۸
این کارگاه در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری از چاقی و کاهش خطر بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت، فشارخون و چربی خون ویژه کارشناسان معاونت غذا و دارو اراک در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.
برگزاری قسمت دوم دوره آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مبتنی بر خواص خوراکی ها

 به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر آیدا غفاری کارشناس مسئول معاونت غذا و دارو بیان کرد: با توجه به نامه مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه مبنی بر برگزاری دوره آموزشی آشنایی با خواص برخی خوراکی ها، در ردیف 16 تقویم آموزشی سال 98، در تاریخ 30/ 11 / 98 قسمت دوم دوره آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مبتنی بر خواص خوراکی ها، راه کارهای پیشگیری از چاقی، چربی و فشار خون و همچنین پیشگیری از سرطان،  از ساعت 8 الی 10 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
دکتر غفاری افزود: در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان و بیماریهای غیر واگیر تشریح کردند.

انتهای پیام/

کلیدواژه‌ها: کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر


نظر شما :