معاون غذا و دارو اراک مطرح کرد:

رعایت اصول و موازین بهداشتی ، مهم ترین گام استراتژیک در کنترل و مهار کرونا

۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۹ کد : ۸۲۲۵ اخبار اصلی
دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک تاکید کرد: رعایت اصول و موازین بهداشتی ، مهم ترین گام استراتژیک در کنترل و مهار کرونا است.
رعایت اصول و موازین بهداشتی ، مهم ترین گام استراتژیک در کنترل و مهار کرونا

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گفت: کرونا یک بیماری ویروسی نوپدید بوده که ازچندی پیش دردنیا خود را نشان داده است، به طوری که اولین بار درچین و سپس به کشورهای دیگر نیزسرایت کرد؛ متاسفانه درحال حاضر بیش از 105 کشور جهان درگیر این بیماری هستند که خصوصیت بارز آن انتقال و سرایت سریع ویروس از انسان به انسان است.

وی افزود: مهم ترین گام استراتژیک کنترل و مهار بیماری کرونا، رعایت اصول و موازین بهداشتی درسطح ملی است، یعنی اینکه همه مردم وآحاد جامعه باید مشارکت فعال درشکستن زنجیره انتقال بیماری داشته باشند، بدون تردید برای مهار کرونا باید تمامی مردم و گروه های اجتماعی نقش خود را به خوبی در شکستن زنجیره انتقال ایفا کنند.

عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی  تاکید کرد: مهم ترین مساله در زمینه کنترل و مهارکرونا حضور درمنزل، شست وشوی مرتب دست ها ، مراقبت ها وتوجه به موازین مهم بهداشتی درسطح ملی است، بدون شک عدم مشارکت تمامی مردم منجر به اختلال در شکسته شدن زنجیره انتقال بیماری می شود..

کلید واژه ها: رعایت اصول و موازین بهداشتی دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک