معاون غذا و دارو اراک خبر داد،

وضعیت نسبتا آرام در زمینه خدمات دارویی در استان مرکزی

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۰ کد : ۸۹۱۹ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک گفت: در زمینه خدمات دارویی مشکلی نداریم و تامین دارو و محصولات پیشگیری از بیماری کرونا ویروس استان مرکزی کاملا تحت کنترل است.
وضعیت نسبتا آرام در زمینه خدمات دارویی در استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی اراک؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان مرکزی گفت: در زمینه خدمات دارویی و محصولات پیشگیری از بیماری ویروس کرونا مشکلی نداریم و تامین دارو و محصولات پیشگیری از بیماری کرونا استان کاملا تحت کنترل است.

دکتر علیمرادیان تصریح کرد: مسائل و مشکلات حوزه غذا و دارو یکی از اولویت های اصلی و مهم این دانشگاه است و  تامین دارو و تولیدات فرآورده های غذایی که از دغدغه‌های اصلی شهروندان است با دقت ویژه تامین می شود.

وی گفت: وضعیت دارو  و محصولات پیشگیری از کرونا ویروس توسط همکاران در حوزه معاونت غذا و دارو و بیمارستان ها در سطح استان با حساسیت تمام رصد و پیگیری مستمر و تامین می شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان مرکزی تاکید کرد: کلیه واحدهای تحت پوشش در زمینه ارائه خدمات دارویی فعال هستند و مشکل جدی نداریم.

رسول غفاری

کلید واژه ها: وضعیت نسبتا آرام معاونت غذا و دارو اراک دکتر علیمرادیان