توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:

جلسه تاٌمین و خرید متمرکز داروهای پر مصرف بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۷ کد : ۸۹۷ اخبار اصلی
در راستای اجرای طرح خرید متمرکز دارو در استان مرکزی، جلسه تامین و خرید با حضور معاون و مدیران دارویی معاونت غذا و دارو ،مدیر امور مالی دانشگاه ،مدیران شرکت های پخش دارویی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک،دکتر آزاده ناظری معاون امور دارویی معاونت غذا و دارو بیان کرد: در راستای اجرای طرح خرید متمرکز داروهای پر مصرف بیمارستانهای تابعه جلسه هماهنگی با حضور معاون ،مدیران دارویی  معاونت غذا و دارو و مدیر مالی دانشگاه در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دکتر ناظری افزود:با توجه به مشکلات موجود در خصوص تامین دارو جهت بیمارستان ها و بهبود فرآیند مذکور مقرر شد تعدادی از اقلام مصرفی دارویی مراکز درمانی تابعه از طریق دانشگاه و بصورت خرید متمرکز تامین گردد.

همچنین ادامه داد: در این جلسه روند تحویل داروها و مشکلات موجود بررسی شد.

رسول غفاری

کلید واژه ها: دارویی متمرکز