کسب رتبه؛

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۵ کد : ۹۱۲۱ اخبار اصلی
معاونت غذا و دارو در بین ۶۶ پورتال دانشگاه در ۶ ماه دوم سال ۹۸ عنوان رتبه دوم رو از سوی اداره فناوری و اطلاعات برای سومین بار متوالی کسب کرد.

به گزارش ایفدانا و به نقل از  روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،با توجه به موارد ذیل معاونت غذا و دارو که جناب آقای رسول غفاری مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو توانست با نمره ۹۷ از ۱۰۰ نمره در  نتایج  ارزیابی ساب پورتالهای مراکز تابعه در نیم سال دوم ۱۳۹۸بین کلیه پورتال های دانشگاه رتبه دوم را برای سومین بار متوالی اخذ کند.

این ارزیابی  به صورت مداوم از سوی اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه صورت گرفته است./

کلید واژه ها: کسب رتبه دوم پورتال معاونت غذا و دارو اراک در نتایج سومین دوره ارزیابی پورتال دانشگاه