هشدار معاون غذا و دارو اراک؛

تبلیغات کاذب ماهواره‌ای/ یکی از ابزارهای بیوتروریسم

۱۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۴ کد : ۹۲۴۶ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۹۴۶
دکتر علیمرادیان گفت: پای آرزوهای محال در سلامت که وسط می‌آید، سودجوها بو می‌کشند و ظاهر می‌شوند با محصولات آرایشی و بهداشتی بی مجوزی که در شبکه‌های ماهواره‌ای و مجازی تبلیغشان می‌کنند.
تبلیغات کاذب ماهواره‌ای/ یکی از ابزارهای بیوتروریسم

به گزارش ایفدانا، روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک درگزارشی نوشت: مردم بی‌خبر از همه‌جا، مشتاق و ذوق زده، هر چه تبلیغات توی گوششان می‌خوانند را باورمی‌کنند غافل از اینکه نه ‌تنها این محصولات باعث اعتیاد، آسیب شدید به مغز، پوست، کبد، کلیه و اندام‌های جنسی می‌شود بلکه حالا دکتر عباس علیمرادیان، معاون غذا و دارو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک هشدار می‌دهد احتمال استفاده از آنها برای اهداف «بیوتروریستی» نیز بالاست.

ارسال مرگ به سبک مدرن

بیوتروریسم به گوش خیلی از هموطنان ما اصطلاح کم شنیده شده‌ای است و برخی نهادهای اطلاعاتی سال‌هاست خطر آن را احساس کرده و درباره‌اش پژوهش می‌کنند و به مردم هم هشدار داده‌اند تا آنجا که چند سال پیش گزارشی را در اختیار خبرگزاری‌ها قرار دادند تا با معنای بیوتروریسم کاملا آشنا شوند.

براساس گزارشات واصله ، بیوتروریسم به معنای منتشر کردن ویروس، باکتری، میکروب، باسیل یا مواد شیمیایی سمی به قصد کشتن یا بیمار کردن موجودات زنده بویژه انسان‌هاست.

خطر بیوتروریسم معمولا از سوی گروه‌های تروریستی و برخی کشورهاست که در آزمایشگاه‌های زیرزمینی‌شان، پنهانی سلاح‌های بیولوژیک می‌سازند.

تا اینجای کار آنها که این گزارش را می‌خوانند، لبخند می‌زنند و شانه بالا می‌اندازند که این حرف‌ها مربوط به فیلم‌های علمی ـ تخیلی است، اما کسانی که حافظه تاریخی خوبی دارند و طرفدار اخبار بین‌المللی هستند ماجرا را جدی می‌گیرند چون پرونده‌های روشده از حمله‌های بیوتروریستی را به یاد می‌آورند مثل حمله بیوتروریستی فرقه راجنیشی در آمریکا که با آلوده کردن سالاد به باکتری تایفیموریوم سالامونا، 750 نفر را در سال 1984 مسموم کردند.

برخی هم، سرکرده فرقه آئوشینریکوی را با آن چشم‌های بادامی در سال 1993 یادشان می‌آید که وقتی دستگیر شد، شاد بود چون توانسته بود باسیل بیماری بسیار خطرناک سیاه زخم را در ناحیه کامیرو در متروی توکیو منتشر کند.

البته بسیاری از حملات بیوتروریستی بویژه اگر از سوی کشورهای دشمن با یکدیگر باشند تا سال‌ها لو نمی‌روند و مدت‌ها طول می‌کشد تا دولتی سر دربیاورد که علت شیوع فلان بیماری عجیب در کشورش، کشته شدن ناگهانی شمار زیادی از مردمش، متوقف شدن چرخ‌های تولیدش و مقروض شدنش به کشورهای دیگر برای خرید داروهای کنترل بیماری تازه وارد مهلک، چه بوده و آن هدیه شوم را کدام کشور برایش فرستاده است.

خطر بالای آلودگی محصولات ماهواره‌ای و شبکه های مجازی

حالا که درباره جنگ‌های بیوتروریستی خواندید، شاید گفته‌های دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک آسانتر باورتان شود که در گفت‌وگو با روابط عمومی معاونت غذا و دارو درباره خطر آلوده بودن محصولات تبلیغی در شبکه‌های ماهواره‌ای و فضای مجازی ابراز نگرانی می‌کند و می‌گوید دشمنان می‌توانند این کالاها را به انواع عوامل بیماری زا آلوده کنند تا بیماری خاصی در کشور شایع شود. «نه فقط دولت‌هایی معاند با ایران ممکن است علیه‌مان اقداماتی انجام بدهند بلکه خطر حمله گروه‌های تروریستی هم بالاست و یکی از روش‌های این گروه‌ها آلوده کردن محصولات آرایشی، بهداشتی و غذایی در قالب حملات بیوتروریستی است.»

وی در ادامه توضیح می‌دهد که وقتی محصولات آرایشی و بهداشتی از مبدا قانونی وارد کشور می‌شوند وزارت بهداشت آنها را از نظر احتمال آلودگی‌های اینچنینی بررسی می‌کند، اما محصولاتی که از مبدا قاچاق یا از راه سفارش به شبکه‌های مجازی وارد کشور می‌شوند فیلترهای بررسی را نگذرانده‌اند.

چرا مردم باور نمی‌کنند؟!

گزارش‌هایی که سازمان غذا و دارو از بیماریزا بودن محصولات آرایشی و بهداشتی دارد، فراوان است. حتی اگر خوشبین باشیم و خیال کنیم محصولات آرایشی و بهداشتی، آلودگی‌های بیوتروریستی ندارند دفتر رسیدگی به شکایات معاونت غذا و دارو پر است از پرونده‌های مردمی که با مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی شبکه‌های ماهواره‌ای و مجازی، مغز، کبد، کلیه، پوست و اندام‌های جنسی‌شان دچار آسیب‌هایی جبران‌ناپذیر شده است.

دکترعلیمرادیان  ابراز تاسف می‌کند که شماری از مردم باور نمی‌کنند این محصولات چه بلایی سرشان می‌آورد. «ادعاها درباره ساخت این محصولات از فرآورده‌های طبیعی واقعیت ندارد. بیشتر داروهای لاغری تبلیغی در شبکه‌های ماهواره‌ای، مواد روانگردان و مخدر است. بسیاری از محصولات پوستی در بیماران ایجاد زخم‌های خطرناک کرده است. بیشتر این محصولات دارویی، حتی در کشور تولید کننده هم مجوز ندارند.»

عضو هئیت علمی داشگاه علوم پزشکی اراک از مردم می‌خواهد به تبلیغات این شبکه‌ها درباره این که از سازمان غذا و داروی کشورهای دیگر یا سازمان بهداشت جهانی مجوز دارد، اطمینان نکنند. اگر این محصولات مجوز دارد، چرا از مبدا قانونی وارد کشور نمی‌شود تا وزارت بهداشت هم به آنها مجوز بدهد؟! کالایی که تائیدیه‌ای معتبر از مبدا قانونی دارد به آسانی می‌تواند در ایران مجوز بگیرد. براساس بررسی‌های ما با اطمینان می‌گویم که هیچیک از این محصولات تائیدیه بهداشتی ازهیچ کشوری ندارد.

کلید واژه ها: یکی از ابزارهای بیوتروریسم تبلیغات کاذب ماهواره‌ای دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک


( ۱ )

نظر شما :