تقدیر معاون غذا و دارو دانشگاه از روابط عمومی این معاونت

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۹:۳۱ کد : ۹۴۳۷ اخبار اصلی
به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات، دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو، از مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو تقدیر کرد.
تقدیر معاون غذا و دارو دانشگاه از روابط عمومی این معاونت

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک با اهدا تقدیرنامه این روز شکوهمند و فرهمند را تبریک گفت. متن تقدیرنامه به شرح ذیل است:

همکار محترم روابط عمومی معاونت غذا و دارو

به مناسبت فرارسیدن روز سترگ روابط عمومی فرصت را مغتنم شمرده، این روز پرآوازه را گرامی داشته و به جنابعالی تبریک صمیمانه عرض می نماید.

از اینکه با عنایت به آیه شریفه

وَ لَقَدْ کَرَّمْنا بَنی‏ آدَمَ

“ما بنی آدم را نسبت به سایر موجودات کرامت و فضیلت بخشیدیم و عزت و عظمت دادیم”

با به کارگیری هنر و مهارت و دانش و باهدف توسعه انسانی فضایی سالم برای اطلاع رسانی وسیع، وثیق و ارتباطات صمیمانه و اثربخش بین مردم و سازمان که پایه حرکت اجتماع است فراهم می نمایید و خالصانه در اعتلا وارتقای فرهنگ مدنی تلاش می ورزید؛ تقدیر و تشکر نموده و این لوح سپاس تقدیم حضور پرمهرتان میگردد.

امید است، همواره پشتیبان و پشتوانه ای در جهت پیشبرد اهداف سازمان باشید و کماکان با ارتباط مؤثر در سامان دادن امور روابط عمومی این معاونت نقش آفرین و اثرآفرین باشد.

کلید واژه ها: ۲۷ اردیبهشت روز روابط عمومی و ارتباطات تقدیر از روابط عمومی معاونت غذا و دارو