درلوح سپاسی صورت گرفت؛

قدردانی فرمانده سپاه از معاون غذا و دارو و پرسنل این معاونت در عرصه مبارزه همه جانبه با بیماری کرونا

۰۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۵ کد : ۹۵۶۸ اخبار اصلی
فرمانده سپاه روح ا... استان مرکزی در لوح تقدیری بمناسبت تلاش های خالصانه و شبانه روزی در مقابله با بیماری کرونا ویروس از معاون غذا و دارو و پرسنل این معاونت قدردانی کرد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، صبح امروز به پاس تلاش های  خالصانه و شبانه روزی کادر پزشکی و درمانی درمقابله با بیماری کرونا ویروس فرمانده سپاه روح ا... استان مرکزی در لوح تقدیری از دکترعلیمرادیان معاون غذا و دارو و پرسنل معاونت غذ ا و دارو قدردانی کرد.
سردارمحسن کریمی در متن لوح اهدایی خود آورده است:
جناب آقای دکتر عباس علیمرادیان
معاون محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

سلام علیکم
تلاش و مجاهدت بی ادعا، خاصانه و شبانه روزی جنابعالی و همکاران محترم در عرصه مبارزه همه جانبه با بیماری کرونا، برگ زرین و افتخار بزرگی است که از طرف خداوند سبحان نصیبتان شده است.
رسالت خود می دانیم از عزم و همت والای محموعه کارکنان بخش های مختلف معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان مرکزی در این جهاد فی سبیل الله به عنوان ( ایثارگران و مدافعان جبهه سلاما صمیمانه قدردانی نماییم.

کلید واژه ها: پیام قدردانی فرمانده سپاه روح ا... معاون غذا و دارو اراک