توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد؛

اولین جلسه هماهنگی ویژه برنامه های روز جهانی غذا

۱۵ مهر ۱۳۹۷ | ۲۰:۰۴ کد : ۱۱۹۷ اخبار اصلی
این جلسه در راستای برگزاری هرچه باشکوه تر سلسله برنامه هایی به مناسبت روزجهانی غذا با حضور مدیر و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی بهداشتی و روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزارشد.
اولین جلسه هماهنگی ویژه برنامه های روز جهانی غذا

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا‌ و‌دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک،  نشست هم اندیشی و تشریح برنامه های هفته جهانی غذا با حضور مدیر و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی بهداشتی و روابط عمومی معاونت غذا‌و‌دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک  برگزار شد.

دراین جلسه که در راستای هماهنگی و برنامه ریزی لازم جهت برنامه های اعلام شده توسط سازمان غذا و دارو برگزار شد .

پس از بحث و تبادل نظر و پیشنهادات مطرح شده مقررشد برنامه ها و فعالیتهای امسال در راستای کاهش مصرف قند، نمک و چربی، نشانگرهای رنگی تغذیه ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت "ویژه برنامه های سراسری روز جهانی غذا سال 1397"خواهد بود طراحی و اجرا خواهد شد.

رسول غفاری

کلید واژه ها: هفته جهانی غذا