اهمیت آزمایشات بر روی مواد غذایی در دوران پاندمی کرونا
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، خانم دکتر سونیا اسدی کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو بیان کرد: ویروس کرونا در دراز مدت قطعا بر امنیت غذایی جهان اثر خواهد گذاشت. بنابراین جمعیت آسیب پذیر بیش از دیگر اقشار جامعه با ناامنی غذایی مواجه خواهد شد.
وی افزود: از آن جایی که در مقطع زمانی کنونی، مقابله با ویروس کرونا، الویت وزارت بهداشت می باشد، نباید از سایر زمینه ها غافل شد و پایش کیفیت مواد غذایی تولیدی توسط کارخانجات همچنان مهم و بنیادی است و با توجه به شیوع پاندمی در سراسر کشور این امر نباید نادیده گرفته شود.
دکتر اسدی ادامه داد: از آن جایی که تقویت سیستم ایمنی بدن با استفاده از مواد غذایی مفید در زمان پاندمی به مردم توصیه می شود لذا ، تقاضا برای این نوع از مواد غذایی بالا خواهد رفت که قطعا تلاش مضاعف تولیدکنندگان را می طلبد و با افزایش تولید، انتظار می رود که تولید کنندگان از کیفیت محصول نکاهند و این وظیفه خطیر به عهده آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو می باشد.
نظر شما :