توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد؛

تجلیل از کارشناسان جهت پیاده سازی روش اندازه گیری بلانکیت در نان

۳۰ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۹ کد : ۱۴۰۵۲ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۹۲۱
طی مراسمی از کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی به جهت پیاده سازی روش اندازه گیری بلانکیت در نان تجلیل شد.
تجلیل از کارشناسان جهت پیاده سازی روش اندازه گیری بلانکیت در نان

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، صبح امروز یکشنبه مورخ 30 آبان 99 در مراسمی ازمهندس شیرین آقاجانی و مهندس احمد عبداللهی کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی جهت تلاش و پیگیری های مستمر در راستای انجام امور  پیاده سازی روش اندازه گیری بلانکیت در نان  تجلیل شد.

کلیدواژه‌ها: تجلیل از کارشناسان روش اندازه گیری بلانکیت در نان معاونت غذا و دارو اراک آزمایشگاه کنترل مواد غذایی


نظر شما :