دیدار نوروزی پرسنل معاونت غذا و دارو با دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو

۰۷ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۰ کد : ۱۶۰۹۶ اخبار اصلی
به مناسبت آغاز سال نو و فرا رسیدن فصل شادی مدیران و پرسنل حوزه های اداره نظارت بر مواد غذایی، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، واحد اداره داروهای مخدر و دبیرخانه با معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دیدار کرد.
دیدار نوروزی پرسنل معاونت غذا و دارو با دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،  به مناسبت آغاز سال نو  و فرا رسیدن فصل شادی مدیران و پرسنل حوزه های اداره نظارت بر مواد غذایی، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، واحد اداره داروهای مخدر و دبیرخانه با معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دیدار کرد.
دکتر علیمرادیان ضمن عرض  تبریک به مناسبت فرارسیدن سال نو از زحمات کارکنان در سالی که گذشت قدردانی کرد و با آرزوی سلامتی و تندرستی  برای پرسنل اظهار داشت : امید است با استعانت از پرودگار متعال و تلاش همکاران گرامی  بتوانیم به نحو احسن در راستای رسالت دانشگاه گام برداریم.

کلید واژه ها: دیدار نوروزی