وبینار آموزشی تهیه فایل های کارگروه های تخصصی محصولات غذایی و آشامیدنی

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۶ کد : ۱۶۹۸۶ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۲۲
وبینار آموزشی با موضوع تهیه فایل های کارگروه های تخصصی محصولات غذایی و آشامیدنی در راستای تکمیل سامانه TTAC ویژه کارشناسان اداره نظارت ب مواد غذایی معاونت غذا و دراو اراک برگزار شد.
وبینار آموزشی تهیه فایل های کارگروه های تخصصی محصولات غذایی و آشامیدنی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،دکتر آیدا غفاری کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک بیان کرد:کارگاه آموزشی  با موضوع تهیه فایل های کارگروه های تخصصی محصولات غذایی و آشامیدنی در راستای تکمیل سامانه TTAC ویژه کارشناسان اداره نظارت ب مواد غذایی معاونت غذا و دارو سراسر کشور به صورت وبینار برگزار شد.
وی افزود: معاونت غذا و دارو اراک به عنوان نماینده تهیه کلیه فایلها و شاخص‌های محصولات انواع سوسیس های نیمه آماده از طرف سازمان غذا و دارو انتخاب شد و  تهیه فایل ها در راستای تکمیل سامانه TTAC و فعال سازی بخش ثبت فرآورده ها در دست اقدام می باشد.

کلید واژه ها: وبینار آموزشی سامانه TTAC اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک دکتر آیدا غفاری


نظر شما :