وبینار آموزشی تهیه فایل های کارگروه های تخصصی محصولات غذایی و آشامیدنی
![وبینار آموزشی تهیه فایل های کارگروه های تخصصی محصولات غذایی و آشامیدنی](/images/vcfd/fa/news/news-primary/2021/1619951182-image-2021-5-2-14-55-39-551-bsd.jpg)
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،دکتر آیدا غفاری کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک بیان کرد:کارگاه آموزشی با موضوع تهیه فایل های کارگروه های تخصصی محصولات غذایی و آشامیدنی در راستای تکمیل سامانه TTAC ویژه کارشناسان اداره نظارت ب مواد غذایی معاونت غذا و دارو سراسر کشور به صورت وبینار برگزار شد.
وی افزود: معاونت غذا و دارو اراک به عنوان نماینده تهیه کلیه فایلها و شاخصهای محصولات انواع سوسیس های نیمه آماده از طرف سازمان غذا و دارو انتخاب شد و تهیه فایل ها در راستای تکمیل سامانه TTAC و فعال سازی بخش ثبت فرآورده ها در دست اقدام می باشد.
نظر شما :